Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Increase text size Decrease text size Print

2016 Yılı Kepez Devlet Hastanesi İçin İl İçi Naklen Atama Kurası

İlimiz Kamu Hastaneler Birliğine bağlı sağlık tesislerinde 657 sayılı Kanunun 4 üncü maddesi (A) bendi kapsamında istihdam edilen stratejik personel hariç sağlık hizmetleri sınıfı personel için, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 16.maddesi ve Türkiye Kamu Hastaneler Kurumu Başkanlığının 16/05/2013 tarih ve 96829 sayılı yazısı ile Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 27.maddesinin 1.fıkrası gereğince 2016 Yılı Kepez Devlet Hastanesi için İl İçi Naklen Atama Kurasına ait münhal kadroların belirlenmesi, başvuruların alınması ve değerlendirilmesi İl İçi Atama Değerlendirme Komisyonu tarafından yapılacaktır. İlan metni, münhal kadrolar ve il içi atama talep formu ekte bulunmaktadır.

Eklenen Dosyalar

İl İçi Atama Nakil Formu