Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Increase text size Decrease text size Print

Necip Evlice ile Nuri Pakdil ve Edebiyat Dergisi Söyleşi Programı

“Sevdiklerinizi Yüreklerinden Sımsıkı Tutun, Yarın Geç Olmakla Meşhurdur” diyor büyük üstat Nuri Pakdil.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği ve Akdeniz Üniversitesi Genç İyilik Topluluğu’nun düzenlediği  Nuri Pakdil’i Anlama Programı 4 Nisan 2017 Salı günü saat 10:00’da Antalya KHB’ye bağlı Kepez Devlet Hastanesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.  Necip Evlice ile Nuri Pakdil ve Edebiyat Dergisi konulu Nuri Pakdil’i  Anlama Programı’na Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Antalya Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Murat Özdemir,  Antalya Sağlık-Sen Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk, Antalya İl Sağlık Müdürü Yrd. Dr. Ferhat Sarıbek, Antalya KHB’ye bağlı sağlık tesislerinin yöneticileri ve sağlık çalışanları katılmıştır.